**im a gurl.**cool**funny**love 2 laugh..**love 2 cry**love rain** love 2 talk!!**alwayz borink!!** hate b00ks..**hate study..** love 2 cry!! **frendly..** love my life..** love my bedroom..**love my teddy bear..** love choclate..** l0vE KaCau PpL..**love movie**love all the CuTe2 animals..EnJoY eAtiNg fOOd!! **love 2 sleep as much as i can..**love muzic..**love 2 shooping…

About Bunny and Teddy


Hello Pembaca Bunny And Teddy….Mula sekali yana nak cerita tentang kisah percintaan yana..Wahh,bunyi mcm menarikan…btw,tidak dijangkakan,”Si Dia” muncul dalam hidup yana…Mula2 kawan,lama2 berputih cinta…So sweet…Pertemuan kami bermula di PIZZA HUT PRANGIN MALL,PENANG…hehe….Mesti semua pernah lalui perasaan mcm itu kan…Selepas yana putus dgn seseorg,”si Dia” datang menyinari hidup yana… 20/01/2012 tarikh bermula nya kisah kami….”Si Dia” berjumpa parent yana,dan semua nya ok,…Alhamdulilah masih kekal sehingga sekarang..
Jom yana senaraikan segala memori yg pernah kami lalui :
1) Perfume yg first time “Si Dia” berikan kepada yana … ( time tu masih kawan,so yana igtkan sbgai perberikan kwn,so yana ambik jela “rezeki jgn ditolak” hehe )
2) First time keluar berdua dgn “Si Dia” makan mee rebus .. ( sweet kan hehe )
3) “Si Dia” belikan bantal POOH ( comel sgt,sbb yana suka pooh,suka sgt2!)
4) Birthday Girl,yana dapat KEK COKLAT,TEDDY BEAR ,JAM TANGAN ( wow,banyak tau,hehe sedap kek tuuuuu!!!)
5) Dalam sejarah hidup yana,”Si Dia” yg pertama sekali belikan ubat demam kat yana..Waktu tu “Si Dia” dari Sungai Petani sanggup datang hantar kat Penang( rasa sgt2 teruja,hnya Allah yg tahu perasaan ni)
6) Tahun ni raya kami bertemakan “ORANGE” …Tapi yg sedih sgt tak dapat sambut raya pertama dgn “Si Dia” ( kejam sgt “tutttttttt” sbb pentingkan diri)
7) “Si Dia” belikan telekung dari Indonesia
8) “Si Dia” belikan  Tudung ,baju warna pink kat yana..( Baju tu,waktu kami shopping2 raya kat Queensbay penang ,tiba2 yana berkenan sgt baju tuuu dan lepas beberapa hari “Si Dia” beli utk yana,agak terkejut gak sbb “Si Dia” tak beritahu apa2 pun !!! Beli senyap2….then tiba2 buat kejutan…)
9) 05/09/2012 “Si Dia” berikan sekuntum bunga kat yana…Kami pergi makan Nasi Briyani Kapitam Queensbay,Penang….Thx dear,sbb belanja yana…Kami jugak pergi tengok wayang, cerita “ The Possession”
10) Banyak lagi yg kami lalui,nanty ada masa yana tuliskan lagi k….Setakat ini sahaja ya,sebab yana nak tidur…Nak makan ubat lagi,biasa la hujan2 cam ni la nak demamAssalammulaikum…