**im a gurl.**cool**funny**love 2 laugh..**love 2 cry**love rain** love 2 talk!!**alwayz borink!!** hate b00ks..**hate study..** love 2 cry!! **frendly..** love my life..** love my bedroom..**love my teddy bear..** love choclate..** l0vE KaCau PpL..**love movie**love all the CuTe2 animals..EnJoY eAtiNg fOOd!! **love 2 sleep as much as i can..**love muzic..**love 2 shooping…

Menaip tanpa arah tuju....


Assalammulaikum pembaca blog “Bunny and Teddy “ apa khabar ??? 2-3 hari ni asyik hujan ja kat Penang,dahla yana baru ja baik demam…Nih nak demam balik,demam rindu kat “Si Dia” ,errrr tak tahu la minggu nih boleh jumpa ke tidak,sebab “Si Dia” nak hantar adik pergi Mesir….So terpaksa menahan kerinduan…Wah,jiwang sgt ! Mesti menyampah kan ?? haha….Btw,tadi dalam dok otw pergi keja tiba2 ternampak kemalangan….Kereta kancil terbakar,apa la jadi dgn pemandu dan penumpang dlm kereta tu kan,sama2la kita doakan agar mereka selamat,Amin !
Harini Allah menguji kesabaran yana,geram tegur staff2 nih,semua degil,tak nak dengar cakap…Sampai manager sendiri pun tak hormat…Urmmm,apa la nak jadi,nak tegur tak boleh sebab pangkat abg2,dah matang tapi masih perangai macam budak2….Aiyaaaa,macam mana la nak buat ??? Buat tak tau ja laaaa…selagi boleh sabar,so sabar jela…Semoga Allah kuatkan ketabahan dan kesabaran yana,AMIN !!!
Alhamdulilah,baru 4 hari buat blog dah ada “17 FOLLOWERS”…Terima kasih kawan2 ! kalau dipanjangkan umur yana sentiasa update blog nih k…Tapi tak la sehebat blog2 lain….Gerun ja bila terjah blog korg,mmg sempoi la,mcm2 ada..Cukup takat nih ja sebab dah letih sgt,esok nak bangun awal lagi…Bye-bye