**im a gurl.**cool**funny**love 2 laugh..**love 2 cry**love rain** love 2 talk!!**alwayz borink!!** hate b00ks..**hate study..** love 2 cry!! **frendly..** love my life..** love my bedroom..**love my teddy bear..** love choclate..** l0vE KaCau PpL..**love movie**love all the CuTe2 animals..EnJoY eAtiNg fOOd!! **love 2 sleep as much as i can..**love muzic..**love 2 shooping…

Rinduuu......

Assalammulaikum..maaf sebab lama tak update blog ni....first sekali nak tnya,comel tak gambar budak kat atas ni??? rindu gilaaa kat Adam Rayyan nih,rasa nak cubit2 pipi dia lagi....agaknya tahun depan or next two year baru leh jumpa dia...Bulan nih rasa letih sgt sbb kena pikul tanggungjawab sebagai manager...Nak tegur org tak boleh,mula da bunyi " baru jadi manager,dah berlagak,sombong" Aiyaaaa....saya nih tegur dgn cara yg elok tapi sesetengah org tak boleh nak terima teguran..senang ja prinsip yana " tak boleh kena tegur,hantar notis berhenti 24 jam" settle kan !!! ada jugak abg nih tak nak masuk bila shift yana,ok xpa..1 ayat ja untuk dia " boleh blahhhhh" " xdak lagi baguihhhh" haha...kita buat baik,so hendak la balasan nya baik,...balasannya kurang ajaq,so akan dapat bertambah2 kurang ajar... .